TÜMÜ

    Sony, yeni kompakt sinema kamerasını piyasaya sürüyor!

    Sony Japonya, web sitesine yeni bir sinema kamerasıyla yeni bir sayfa açtı. Daha küçük bir sinema kamerasının yolda olduğunu öne süren web sitesi, yeni ürünün 24 Şubat saat 11:00 JST’de (2am GMT, 21:00 ET 23 Şubat) piyasaya çıkacağını belirtiyor.

    Web sayfası, en büyükten en küçüğe doğru (soldan sağa) Sony’nin Venice, FX9 ve FX6 sinema kameralarını gösterirken, FX6’nın sağında boş bir alan ile Sony’nin en küçük sinema hattı kamerası olacağını varsayabiliriz.

    Sony Japan, teaser sayfasında daha fazla bilgi vermezken, FX3 markalı yayınlanmamış bir Sony Cinema Line kameranın sızdırılmış görüntülerini zaten gördük. Sızdırılan görüntülerde gösterilen kamera, Sony’nin a6000 aynasız fotoğraf makinelerine benzer bir form faktörüne sahip kompakt bir sinema kamerasını göstermektedir. Daha özelleştirilebilir düğmeler ve bir kafes ve aksesuarlar için bir dizi tripod montajının yanı sıra, görüntülerde görülen habersiz kamera, kayıt sırasında kamerayı serin tutmak için dahili bir havalandırma deliğinin yanı sıra açılır bir ekrana sahiptir.

    Bildirilen fiyat etiketi 3.795 € ‘dur (%18 KDV hesaba katıldığında ~ 3.500 $) ve söylentiler, kameranın gemide en az bir CFexpress Type A kart yuvasına sahip olacağını gösteriyor. Bazı söylentiler 8K kayıt yetenekleri önermesine rağmen, daha fazla rapor, videonun saniyede 120 kare (fps) ile 4K kayıtta maksimuma çıkacağını öne sürüyor, bu da form faktörü ve fiyatlandırma göz önüne alındığında daha muhtemel görünüyor.

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    Güncel İçerikler

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    spot_img

    Benzer İçerikler

    Galeriler

    Video