TÜMÜ

    Sigma, 9 Şubat’ta LiveStream üzerinden yeni ürünler yayınlayacak!

    Sigma hayranları için güzel haber geldi. Sigma, 9 Şubat’ta yeni ürünleri göstermek için gelecek hafta bir Sigma çevrimiçi etkinliği yapacağını açıkladı.

    Sigma’nın “yaklaşık 30 dakika ‘sürmesi beklenen etkinliği JST 21:00 / CET 13:00 / EST 08:00’ de gerçekleşecek ve Yukarıdaki yerleşik Youtube videosu ile Sigma’nın resmi YouTube kanalında yayınlanacak. Şu anda daha fazla ayrıntı verilmemekte. Ancak çoğul ekinin kullanılması muhtemelen birden fazla ürünün ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    Yorum Yaz

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Güncel İçerikler

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    spot_img

    Benzer İçerikler

    Galeriler

    Video