TÜMÜ

    OM Digital Systems, 15 Şubat’ta yeni ürün lansmanı!

    OM Digital Solutions, OM System web sitesinde 15 Şubat 2022’de 01:00 EST / 07:00 CET / 17:00 AEDT’de gerçekleşecek yeni bir ürün lansmanı için geri sayım için bir tanıtım yayınladı. OM Digital Solutions, etkinliğin OM Systems YouTube kanalında canlı yayın yoluyla gerçekleşeceğini söyledi.

    Yeni tanıtım geri sayımı, OM Digital Solutions’ın beş fotoğrafçının – Ben Knoot, Alvara Sanz, Chris Eyre-Walker, Michaela Skouranova, Hannu Huhtamo – fotoğraf çalışmalarında her birinin küçük parçalarını paylaştığı video serisinin hemen ardından geliyor. Videolarda, birkaç fotoğrafçı, her zaman akıllıca gizlenen bir kameraya takılı Olympus camıyla çekim yaparken görülüyor. Güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin!

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    Yorum Yaz

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Güncel İçerikler

    E-posta Üyelik

    Sen de eposta listesine üye ol; fotoğraf dünyasından uzak kalma! Aylık fotoğraf haberleri ve yarışması içeriklerinden haberdar ol!

    spot_img

    Benzer İçerikler

    Galeriler

    Video